De bibliotheek bevat:

Verzamelbanden van het tijdschrift OrchideeŽn, het tweemaandelijkse blad van de Nederlandse OrchideeŽn Vereniging, NOV.
Van een aantal jaargangen is een inhoudsopgave in te zien. In deze inhoudsopgaven kan elektronisch gezocht worden naar (gedeelten van) woorden. (Browsermenu Bewerken > Zoeken).

Naar: Overzicht verzamelbanden tijdschrift OrchideeŽn

De OrchideeŽnvereniging Midden-Limburg beschikt over boeken betreffende orchideeŽn welke geleend kunnen worden.

Naar: Overzicht OchideeŽn boeken

Via dit overzicht kunnen inhoudsopgaven van de boeken ingezien worden. De grotere inhoudsopgaven kunnen elektronisch doorzocht worden.

De boeken kunnen door leden van de kring, gratis geleend worden. Opgave van de gewenste boeken telefonisch of schriftelijk bij de bibliothecaresse. De boeken worden dan meegebracht naar de volgende kringbijeenkomst, of kunnen na telefonische afspraak afgehaald worden.

Bibliothecaresse: Clim van de Venne
Tel: +31641321563

De landelijke vereniging, NOV, heeft eveneens een bibliotheek. Er zijn enige interessante geschriften vrij te downloaden. Het webadres is: